Защо създадохме тази инициатива?

  • Защото усещаме болезнената нужда от нея.
  • Защото всеки един от нас знае, че е възможно да изградим ЗАЕДНО едно проспериращо, удовлетворено и пълноценно общество!
  • Защото вярваме, че има смисъл да се борим за важните неща!
  • Защото ОБИЧАМЕ България!
  • ЗАЩОТО ЗНАЕМ, ЧЕ МОЖЕМ ДА ПОСТИГНЕМ ПРОМЯНАТА, КОЯТО ИСКАМЕ!

Всеки път, когато сме в градския транспорт или се разхождаме по улицата или гледаме новините или чуваме разговор от съседна маса в заведение (или разговора, който самите ние водим), всеки път се повтаря един и същи сюжет!

Постоянно виждаме нещастни, изморени, изнервени хора с толкова сериозни и често измъчени лица... Постоянно все някой обвинява някого или нещо, заради което той е неудовлетворен. Всички ние от толкова дълго време чакаме някой да дойде да ни спаси, че вече напълно сме загубили надежда това да стане!

Българският народ сме станали като жена от 21 век, която чака пред блока ѝ да се появи принц от далечно царство, яхнал бял кон... Ние сме точно като тази жена, която от една страна знае, че това няма да ѝ се случи, но продължава всеки ден да стои отегчена на балкона си на 8-етажната панелка, в която живее, взирайки се с празна надежда в далечината.

09.09 - 10.09
София / Южен Парк - "Голямата поляна"

Кампанията е инициатива на фондация "Да събудим България". Главен организационен партньор е онлайн академия "Университет за личностно развитие и предприемачество".