Общи Условия

Sabudi.bg е онлайн платформа за създаване, популяризация, финансиране и реализация на фондация "Да събудим България". Sabudi.bg предоставя възможност за набиране на средства и друга нефинансова помощ чрез доброволни дарения, в ползва на обществено полезни проекти и кампании. Изразходването на набраните суми се контролира и следи от Фондация „Да събудим България”.

Sabudi.bg гарантира, че събраните дарения, ще отидат по предназначение за реализирането на кампания "Аз събуждам България", състояща се от над 190 безплатни практически обучения през 2018 година на разнообразни теми (свързани с предприемачество, професионални умения, личностно развитие и здраве) във всички областни градове на България: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.

Основен партньор на инициативата е HR фирмата CTeam. Всеки един от участниците в обученията ще има възможност на място да подаде своите документи за работа и да използва натрупаните знания.

Събраните средства, ще бъдат описани подробно и всичко, което получаваме, ще се изразходва за постигане на нашата цел.

Sabudi.bg се задължава да предостави обещаните артикули в знак на благодарност за съответните видове дарения.

Сайтът Sabudi.bg е собственост на фондация "Да Събудим България", ЕИК 177161978, админ. адрес ул. "Антим I" №97, тел. за връзка 0894 488 805.

09.09 - 10.09
София / Южен Парк - "Голямата поляна"

Кампанията е инициатива на фондация "Да събудим България". Главен организационен партньор е онлайн академия "Университет за личностно развитие и предприемачество".