Българско общество от Лондон за "Аз събуждам България"

   ОТВОРЕНО ПИСМО

От: Българско общество в Лондон

Основатели на първата българска библиотека и книжарница в Лондон “Имало едно време”, както и  наши сънародници от Гърция и Германия

До: екипа на кампанията „ Аз събуждам България”

Уважаеми,

Пишем Ви по повод  кампанията “ Аз събуждам България”.

Искаме да изразим нашата подкрепа. Смятаме, че избраното от вас начинание е много плодотворно и ще спомогне изграждането и развитието на хора в различни сфери на обществото, заинтересовани от личностното и професионаленото си развитие.

 Радостно е да се види, че има организация, която да помогне на ентусиастите и хората с идеи, за да могат те да направят първата крачка в избраната от тях сфера, бизнес или начинание.

 Важно е да се показва, че има различни пътища, по които може да се тръгне и, че не винаги финансовият аспект е най-важният за започването на нещо ново.

 Чудесно е, че има такива хора, които са готови да се отдадат изцяло на мечтите си.

Знаем, че за това се изисква много постоянство и любов, за което ние така горещо ви подкрепяме.

Желаем много успех на “Аз събуждам България”.

С уважение:

Станислава Павлова - Лондон/Великобритания

Creative Life Coach

Дизайнер и собственик на собствен бранд бижута.

Eлина Стоянова и Милена Деведжиева  - Лондон/Великобритания

Основатели и собственици на Първата българска библиотека и книжарница за българите в Лондон „Имало едно време”.

Тук-Там  - Лондон/Великобритания

1. Гергана Пацева,

2.Таня Петрова, доброволец за Тук-Там Великобритания

3.Ангел Сираков,  доброволец за Тук-Там Великобритания

4.Христина Паунова,  доброволец за Тук-Там Великобритания

Сдружение на българите с опит и образование в чужбина, които вярват в България. Допринасяме за положителната промяна тук като черпим полезен опит от там-чужбина. Тук-Там е общност от иниациативни, вдъхновяващи българи от цял свят, която реализира проекти и организира събития с професионална, образователна и социална насоченост в България и чужбина. Тук – Там е общност от инициативни,вдъхвяващи и можещи българи от цял свят. Най-големият проект на Тук-Там е форумът “Кариера в България.Защо не?” – среща на кандидати с опит в чужбина им предоставя възможност да направят информиран изор за своята кариера в България.

Мирослав Кокенов -Лондон/Великобритания

Актьор и Продуцент

Радост Кондева – Костова - Лондон/ВеликобританияСобственик и основател на Joy Events Management – компания за организация, маркетинг, продажби и бизнес комуникация в директен и онлайн формат. Има дългогодишен опит в корпоративния свят на Глобул и ЦИОФФ, България. В бизнес отношения с Walmart. Вече над 5 години работи в областта на организационния мениджмънт в Лондон и цяла Западна Европа, както и в България. За този период от време има над 40 реализирани проекта. От 2017г. стартира най-новият й проект „Успешните българи в чужбина“, съвместно с BBRTV – Първата Българска Онлайн  и продуцентът на филмовата поредица – Меги Ангелова.

Инна Котева  - Кент/Великобритания

Основател на Танцова Група Българка и Танцова Група Пирин. Занимава се с български народни танци и запознава малки и големи с фолклора и традициите на  нашата родина България. Участват в редица международни фестивали  и са горди носители  на много медали. Първо място на карнавала в Тонбридж през 2016г. с ТГ Българка.

Таня Желева – Лондон/Великобритания

Здравейте колеги, поздравления за чудесната инициатива “Аз събуждам България”!С това писмо бих искала да изразя моята подкрепа в това ваше начинание и вярвам че когато се обединим в една мисия тогава ще осъзнаем колко велика сила сме.Трябва да  се чувстваме горди, че сме българи, защото света нямаше да съществува, ако не бяха българите. България даде толкова много на този свят.Успех и само напред и нагоре!

Нина Вълкова – Гърция

Подкрепям кампанията "Аз събуждам България".Вече имам семейство в Гърция, видяла съм, че когато някой отиде в чужда страна, той си остава чужденец и се изисква много енергия, за да бъде приет. Затова подкрепям кампанията, защото искам в България да има среда и качествена образователна система, която в момента липсва, които да задържат хората там и вярвам, че “Аз събуждам България" е първата крачка.

Силвия Николова – Мюнхен/Германия

Идеята е добра, харесват ми хората, начина по който говорят, тяхната непринуденост и усмивките им. Пожелавам им много последователи и хора, които искат да се променят и Аз да стане ние.

 

09.09 - 10.09
София / Южен Парк - "Голямата поляна"

Кампанията е инициатива на фондация "Да събудим България". Главен организационен партньор е онлайн академия "Университет за личностно развитие и предприемачество".