Лятната програма на „Аз събуждам България” продължава с почистване на публични площи

На 15-ти юли, в 10:00 часа, екипът и доброволците на националната информационно-образователна кампания „Аз събуждам България”, заедно с всички желаещи жители на град София, осъществиха поредната акция на кампанията.

Второто до момента почистване на замърсени места в София, този път се случи в градинката зад Народната библиотека. За разлика от първата такава акция, локацията за второто чистене беше избрана от последователите на кампанията, чрез анкета в официалната фейсбук група „Аз събуждам България”.

Идеята на акцията бе да се съчетае полезното с приятното и за пореден път да се покаже на всички желаещи, че Промяната започва от самите нас и начина ни на живот.

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Една от първите стъпки към по-добър начин на живот е промяна в заобикалящата ни среда – трябва да се стремим мястото, на което живеем, да бъде чисто и приятно, да се чувстваме добре в него. Именно поради тази причина, десетки деца, юноши и възрастни обединиха сили и почистиха малка част от София за втори път от началото на лятото!

09.09 - 10.09
София / Южен Парк - "Голямата поляна"

Кампанията е инициатива на фондация "Да събудим България". Главен организационен партньор е онлайн академия "Университет за личностно развитие и предприемачество".