Водни „войни” в София в горещите летни дни

На 8-ми юли, в двора на нашите ексклузивни партньори от сдружение "Маринела”, град София, кампанията „Аз събуждам България” бе поканена от ТВ предаването "Събуди се" по НОВА ТВ, за да осъществи още една от своите летни акции – пръскане с водни пистолети.

Мокрите битки бяха осъществени заедно с Андрей Андреев от „Водни войни”, който е инициирал такова събитие в Габрово през предходните три години. Идеята на акцията е да сближи максимално много хора, които желаят да разнообразят горещото си ежедневие и да си припомнят милите детски спомени. Пръскането с водни пистолети е част от лятната програма на националната информационно-образователна кампания „Аз събуждам България”, която има за цел да събуди българския дух чрез силата на знанията и уменията, с акцент върху неформалното образование и социалното предприемачество.

В мокрото преживяване, изпълнено с положителни емоции, смях и забавление, се включиха и десетките доброволци на кампанията.

Всеки, който не е присъствал, ще може да се запознае със събитието в уебсайта на NOVA телевизия, предаването „Събуди се”.

09.09 - 10.09
София / Южен Парк - "Голямата поляна"

Кампанията е инициатива на фондация "Да събудим България". Главен организационен партньор е онлайн академия "Университет за личностно развитие и предприемачество".