Над 100 доброволци, подкрепящи кампанията „Аз събуждам България”, се включиха в официална среща-обучение

На 4-ти юли се проведе официална среща на доброволците на кампанията „Аз събуждам България” в хотел Маринела, град София. Залата, за провеждане на събитието, беше любезно предоставена от Ангелина Ангелова – директор на сдружение „Маринела”, ексклузивен партньор на „Аз събуждам България”.

Срещата беше открита от Заместник-министъра на Министерството на труда и социалната политика – д-р Султанка Петрова, която е и патрон на кампанията.

Тя изрази своята подкрепа, като отбеляза, че България се нуждае от позитивна инициатива като „Аз събужам България”, която да акцентира върху възможностите, които  младите хора имат в България. Д-р Петрова сподели с присъстващите, че основните цели на кампанията са в синхрон с целите на Министерството на труда и социалната политика.

Основателите на кампанията – Пламен Попов и Ясар Маркос, запознаха присъстващите със същността на кампанията, нейната мисия, цели и идеология. Освен това, беше проведено и обучение за личностно развитие от Ясар Маркос, дългогодишен обучител по тази тема. По време на срещата бяха организирани кратки игри, онагледяващи практически теоретичната част на обучението. Двучасовото обучение беше емоционално, изпълнено с лични примери, които бяха чудесен начин за усвояване на основната идея.

Всички присъстващи на срещата изразиха своята подкрепа и по отношение на кауза, съвсем различна от „Аз събуждам България”. С общи усилия бяха събрани 400 лв за Галимир Георгиев – 23-годишен двукратен републикански шампион на България по борба, от град Русе. Младият спортист е диагностициран с рак и се нуждае от близо 90 000 лв за операция в Турция.

Подкрепата на доброволците показа за пореден път, че доброволчеството няма граници.

Тяхното присъствие е доказателство за това, че голяма част от българските граждани разпознават себе си в Националната кампания и са готови да направят крачка към Промяната!

09.09 - 10.09
София / Южен Парк - "Голямата поляна"

Кампанията е инициатива на фондация "Да събудим България". Главен организационен партньор е онлайн академия "Университет за личностно развитие и предприемачество".