„Книгата, която чета” на живо в Южен парк

Ина Симеонова, автор на „Книгата, която чета”,  се включва в Голямото събитие на кампанията „Аз събуждам България”, което ще се проведе на 9-ти и 10-ти септември в Южен парк, град София, под патронажа на д-р Султанка Петрова, заместник-министър на Министерството на труда и социалната политика.

„Както знаете, всички можем да четем навсякъде. Аз съм Ина Симеонова и съм много щастлива, защото вече можем да се срещнем - аз с вас, вие с мен, всеки с всеки. Среща, на живо!”.„Книгата, която чета” излиза навън, за да може да забавлява малки и големи и да подари много смях и усмивки на всички, с които ще успее да се срещне.

Основна цел на Ина е да предизвика по-голям интерес към книгите у децата, да им покаже забавния начин за четене на най-различни приказки и да ги пренесе в чудния приказен свят, изпълнен с принцове и принцеси, вълшебници и чудати същества!

09.09 - 10.09
София / Южен Парк - "Голямата поляна"

Кампанията е инициатива на фондация "Да събудим България". Главен организационен партньор е онлайн академия "Университет за личностно развитие и предприемачество".