Екипът на "Аз събуждам България” ви призовава: „Да помогнем на Галимир”

Целият екип на националната информационно-образователна кампания „Аз събуждам България”, заедно с доброволците, ще се включват в благотворителната кампания „Да помогнем на Галимир”.

На 9-ти и 10-ти септември на Голямото събитие, което ще се проведе в Южен парк, град София, под патронажа на д-р Султанка Петрова, заместник-министър на Министерството на труда и социалната политика, стилистът Марин Хубенов-Мърфи ще отреже косата на доброволка, която иска да даде пример за това, че всеки, който има желание, може да помогне! След това ще бъде проведен търг за косата и.

Галимир Галинов Георгиев е на 23 години, от град Русе. На 17-годишна възраст той е диагностициран с болест на Ходжкин, което преобръща живота му. След проведено дългогодишно лечение, което забавя действието на болестта, към днешна дата той се нуждае от 90 000 лева, за да продължи своя курс на лечение.

Екипът и доброволците на кампанията „Аз събуждам България” подкрепят Галимир и му пожелават да бъде все така смел и борбен! Ако искате и имате възможност да помогнете, включете се в търга на Събитието на 9-ти и 10-ти септември.

09.09 - 10.09
София / Южен Парк - "Голямата поляна"

Кампанията е инициатива на фондация "Да събудим България". Главен организационен партньор е онлайн академия "Университет за личностно развитие и предприемачество".