Летящ старт на кампанията „Аз събуждам България”

На 9-ти юни подарихме 5000 усмивки на три града: София, Пловдив и Бургас и така отбелязахме началото на националната информационно-образователна кампания: „Аз събуждам България”.

На 10-ти юни се състоя и следващата акция на кампанията – почистване на публични площи, в Пловдив и София, под мотото „Да почистим България”. В София нашите доброволците се погрижиха за чистотата около канала на Владайска река,  на булевард „Сливница” – от улица „Опълченска” до Зона Б19. В Пловдив почистването се случи на Гребната база.

В двете акции се включиха както доброволците на кампанията, така и организаторите. Дните бяха наситени с положителни емоции, които много бързо достигнаха и до жителите на градовете.

Кампанията „Аз събуждам България“ получи партньорска подкрепа от Софийска търговско-промишлена камара, Пловдивски Културен Институт, сдружение „Маринела” и още над 15 организации от неправителствения и частния сектор.

09.09 - 10.09
София / Южен Парк - "Голямата поляна"

Кампанията е инициатива на фондация "Да събудим България". Главен организационен партньор е онлайн академия "Университет за личностно развитие и предприемачество".