Мисия и Визия

“Аз събуждам България“ е национална образователна кампания, която има за цел да събуди българския дух чрез силата на знанията и уменията.

За да предприемат действия в посока подобряване на своето емоционално, здравословно, духовно, ментално и финансово състояние.

Когато всеки един от нас направи осъзнат избор, поемайки отговорност чрез действията си, тогава всички заедно ще подобрим състоянието на икономиката в България.

Да събуди избора
Да събуди действието
Да събуди живота си
Да събуди България!

Ако искаме да подобрим състоянието на икономиката в България, нека да започнем, подобрявайки личното състояние на българите.

Събитието ще обедини успешни предприемачи, музикални изпълнители и лектори от България и чужбина, ще включва множество разнообразни активности и игри.

Форматът на кампанията в основата си представлява двудневно мащабно събитие в София със свободен вход. То ще бъде предхождано от няколко месечна лятна прoграма, включваща множество разнообразни социални активности. И ще завърши с национално турне с лекции и уъркшопи с обхват над 30 български града.

Какво означава да събудим България?

Нашата мисия е да извадим българите от дълбокия зимен сън, в който са потънали.

Наслушахме се на оплаквания и мрънкане. Нагледахме се на хора, които удобно поемат ролята на жертва и се крият от отговорност, обвинявайки политици, мутри, корупция, системата и всичко друго, но не и себе си.

Затова решихме. Време е за действия.

Ние вярваме, че проблемът се заражда първо в нас самите от нежеланието ни да поемем отговорност.

Омръзна ни. Крайно време е да се събудим.

Да събудим България.

Да събудим българите, за да спрем да ограбваме бъдещето на децата си.

Това не е и никога няма да бъде политическо движение. Това е и винаги ще бъде предприемаческо движение. Движение, което има за цел да превърне всеки българин в предприемач - човек, който действа и подобрява живота си всеки ден в името на себе си и на останалите.

Когато мислим за цялото и Аз се превърне в Ние, ще успеем истински да съживим България. Тогава тя ще бъде мястото, където да живеем в щастие и просперитет.

Организирано от онлайн академия "Университет за личностно развитие и предприемачество"

09.09 - 10.09
София / Южен Парк - "Голямата поляна"

Кампанията е инициатива на фондация "Да събудим България". Главен организационен партньор е онлайн академия "Университет за личностно развитие и предприемачество".