Мая Узунова

Архитект

Здравейте, аз съм Мая и съм архитект! Обичам да създавам нови, красиви неща и да се впускам в предизвикателни проекти, който да допринасят за повече усмивки в България.

Живях известно време в Канада, но факта, че съм далеч от РОДИНАТА и с нищо не допринасям за нейното по – добро БЪДЕЩЕ не ми даваше покой и се завърнах . Случайна среща с Пламен, покрай проекта за голямото събитие ни запозна. Радвам се, че вече съм част от екипа на „Аз събуждам България“, нека я СЪБУДИМ!

Организатори

Доброволци

Казвам се Александър и съм програмист. Обичам да създавам нови неща и да решавам вече съществуващи проблеми. Решил съм да живея в България, защото вярвам, че тя има потенциал да се развива и да стане една от топ държавите за създаване на технологичен бизнес. Промяната към по-добро трябва да започне от самите нас. Нека да събудим България!

Аз съм Златина, от Пловдив. Винаги съм била от търсещите хора. Все търся нови предизвикателства, нови възможности, които да разкрият всичките ми способности. Чувствам постоянна необходимост да се развивам и да обогатявам знанията и уменията си.

Още от малка обичам да мечтая и вече знам, че мечтите ... се сбъдват! Рано или късно - зависи колко усърдие полагаш в осъществяването им!

Определям себе си като родолюбец. Обичам Родината си и милея за нея! Търсейки начини да разбудя заспалия български дух – се появи инициативата ”Аз събуждам България”. Веднага се включих без да се замисля нито за миг. Това за мен е възможност да се покаже, че може да се живее и твори в България и че това зависи само от самите нас - българите.

Аз съм Петър, на 21 от София и първата ми мисъл, когато чух за проекта "Аз събуждам България" е, че това е перфектният иновативен проект, от който съм сигурен, че много хора се нуждаят. Проект, който може да даде тласъка и да покаже посоката на всеки, който иска да събуди себе си и останалите за едно по-добро бъдеще.

Казвам се Валентина Христова, на 27г. съм, живея в Пловдив в момента. Занимавала съм се с маркетинг и туризъм, онлайн инициативи, участвала съм в обучения и организация на събития за личностно и бизнес развитие, уча и силно се интересувам от приложна психология. Винаги съм обичала подобни "събуждащи" инициативи, защото наистина ти дават усещането, че нещо се случва, че животът не е в застой и е време за промяна! Привлича ме възможността да дам нещо от себе си за създаването на един по-пробуден и осъзнат свят, с повече хора, които се осмеляват да кривнат от отъпканата пътечка, за да започнат да живеят истински, а не просто да съществуват.

Казвам се Краси Уитакър и обичам да се радвам на живота, както и да научавам повече за себе си, хората по принцип и за смисъла на живота.
Участвам в Аз събуждам България, защото пробудени, успяваме да осъзнаваме повече какво става с нас и около нас. Живеем по-пълноценно, хармонично и осъзнато. Участвайки в програмата, ще помогна и на други да се възползват от тези ползи, а и ще ги усиля и затвърдя в себе си.

Мария Бойчева - инженер, икономист-счетоводител от Стара Загора.С интереси- балансиран, здравословен начин на живот, клетъчно хранене с AGEL, личностно и духовно развитие

Харесва ми каузата "Аз събуждам България".Желая да участвам, да съм част от енергията, да спомогна за осъществяването на това уникално събитие!

 

 

Здравейте, будни българи!
Казвам се Силвия
Работата ми е свързана с хора. Общителна и комуникативна съм. Оптимист съм и винаги смятам, че „Най-доброто, тепърва предстои.’’
Сблъсквала съм се с различни типажи човеци-от мрънкащи, оплакващи и черногледи, та до позитивни, борбени и хвалещи се.
Търся средното положение, при което са балансирани песимизма и оптимизма (просто, защото няма как едното да е без другото-винаги са заедно). Моите наблюдения са, че повечето хора са или в едната крайност, или в другата.
Поради лични причини, искам да мотивирам повече хора да се усмихнат, да погледнат по друг начин на живота и ежедневието си. Имам намерение да създам фондация, именно с тази цел-да помогна на съграждани с определен проблем да справят с него. Когато това стане-ще се похваля
Дойде време ЗАЕДНО да събудим нашата България. Дойде време да спрем с оплакванията, мрънкането, черногледието и да се обединим. Дойде време да сме единни, дойде време да сме заедно, дойде време да се усмихваме, дойде време да сме решителни, дойде време да сме смели, дойде време да усетим, че сме живи, дойде време да не искаме да напускаме нашата страна... Дойде време да събудим България!
The Final Countdown
Аз съм готова да събудя България, а вие?

Казвам се Даниел Бонев. Вече 6-та година се занимавам с подкрепа на събития  за личностно развитие и себепознание.
Какво ме мотивира да правя това с което се занимавам?
Мотивацията ми да бъда на тези събития доброволец е, че виждам как има хора, които търсят по-добра версия на самите себе си.

Здравейте хора, името ми е Благовеста, работя и живея в Пловдив. Работя, като фотограф на свободна практика. Обичам да улавям вълнуващи моменти, които да запазвам в сними. Избрах да съм доброволец в "Аз събуждам България", защото имам огромно желание да покажа на възможно най-много хора, че в България може и се случват хубави неща. Не случайно мои приятели ме определят, като непоправим оптимист 🙂

Здравейте! Казвам се Ралица. В момента работя като Мениджър проекти за френска фирма. Но да се грижа и изслушвам хората, да ги усмихвам и подкрепям, да им помагам да видят красотата и в най- дребните нещица на ежедневието ме прави истински щастлива. Интересувам се от здравословен начин на живот и хранене, обичам разходките и срещата с природата, увличам се по теми свързани с духовното и личностно развитие. Така се запознах с Пламен и Ясар и проекта “ Аз събуждам България”. Избрах да участвам в него, защото няма по- хубаво от това да помагаш в кауза с толкова дълбок смисъл, а и ми се иска да виждам в България все повече усмихнати, удовлетворени и осъзнати хора, всеки намерил своето си местенце и призвание:) И вярвам, че този проект ще го случи 🙂

Аз съм Никола Дупчев от Пловдив и се включвам в инициативата, защото искам да съм съпричастен към добруването на повече хора.

Казвам се Йордан Генов и съм на 30 години от София. Обичам да спортувам и да работя върху развитието си. По професия съм консултант в областта на финансите.
Включвам се в "Аз събуждам България", защото искам да съм част от вдъновяващ екип и считам, че подобни инициативи са основополагащи за дългосрочния просперитет на България.

Аз съм Ирена. В природата ми е да търся нови пътища и гледни точки за случването на нещата. А да помагам на хората да осъзнаят какво наистина желаят в живота си, ме прави щастлива. „Захващам се с трудното и правя така, че да се случи - за промяна към по-добро“ е житейското ми кредо.

1. Кой си ти? - Аз съм Йордан, от Пловдив. Човек, който иска да е част от промяната за по-добро. Мечтател, писател, читател, пътник, спътник, ученик, мъченик, артист, спортист, буден, непринуден... 2. Защо участваш в "Аз събуждам България"? Искам да участваш в нещо много по-голямо от мен. Искам да съм част от идея, в която вярвам.

Даниела Маркова
На 33г. от Варна, завършила съм Маркетинг в ИУ-Варна.
Занимавам съм се с маркетинг, реклама, промоции. В момента съм back office в търговски отдел и помагам на търговския екип  - документално, рекламни материали, ПР акции, администриране на интернет страницата.

Казвам се Красимир - на 35 години от град Бургас. Аз съм този, който определя живота си сам и знае, че всичко зависи от самия мен. Аз съм този, който всеки ден се стреми към положителното и колкото да е трудно се стремя да го постигна. Мечтите и целите ми в живота са големи. С кампанията „Аз събуждам България“ искам да помогна на още хора да повярват в мечтите си. За мен кампанията е онази мъничка част, която дава силите да промениш пътя си към по-добро. "Аз събуждам България" е шанс за всеки да повярва в себе си.

Ние сме Катя и Дара. Живеем в едно малко подбалканско селце в момента, имаме си градинка. Садим си зеленчуци, които похапваме сладко сладко след това. Берем си плодове от овошките ни в двора. Много обичаме да творим. Снимаме, рисуваме, боядисвам, лепим и какво ли още не. Вярваме във вълшебства,
Дъщеря ми Дара ходи на училище, но с голямо нежелание. Свободата, играта и творчеството са й на преден план. Обича много животните. Обича да пътува и да опознава родината си. Има си нейно виждане за много неща, което е в сериозен разрез с общоприетото.
Аз пък имам супер много идеи. Все ми се иска нещо да променям, да подобрявам. Не ме свърта на едно място и особено откакто не ходя на работа се включвам в различни кампании, каузи и всички тези срещи с различни хора и разговори, доведоха до съществени промени в живота ми. Смених приоритетите, смених и средата. С много неща около мен не съм съглсна все още и не одобрявам и искам промяна. Това е и основната причина да се вкюча като доброволец. Едно че много обичам да помагам, но и искам да я направим тази съществена крачка вече и да го събудим тоз позадремуцал народ. Сама нещо не ми се получва. Живеем на много специално място, с много стара история и древни традиции и познания. Да обърнем поглед към това какво имаме тук, а не какво ни липсва, какво можем и как сами да подобрим нещата. Всеки с нещо мъничко макар може да направи много. Големите неща са в малките крачки и стъпки. Само желание да има човек. Днес ние сме тук и от нас зависи какво ще оставим на децата ни и къде ще живеят те един ден.
Да има повече весели, усмихнати и успели хора!  Да бъдем единни, задружни и да си помагаме! Да събудим България!

Казвам се Габриела Попова и съм на 24 години. Аз съм един сътворец и търсещ новия свят, човек. Аз съм будител от тези,които не познават границите и ограниченията. Аз съм човек в нетрадиционият смисъл на думата, чрез своето слово се стремя да показвам алтернативи на хората за поглед на света по един по-напредничев начин. Бъдещето е тук и Аз съм тук е време е да Събудим, България. Включвам се в това приключение, защото сме на един и същи път с една и съща кауза и вървим в една и съща посока. Присъединих се като доброволец,защото това изживяване ще ми донесе нужните умения,за да бъда събудител в едно общество на прага на промяната.

Аз съм Дима и обичам да се потапям изцяло в нещата, в които вярвам. Фокусът ми е в това да превърна идеите в реалност и съм убедена, че това се случва, когато сърцата и умовете на хората са изпълнени със страст и ентусиазъм.

Здравейте, българи! Аз съм Яница Бояджиева, на 24 години, от град София. Винаги съм знаела, че България е красива държава, в която хората могат да бъдат добри, стига да имат желанието за това. Според мен често средата у нас предразполага към излишно напрежение и дори озлобяване между отделните личности. Това е напълно излишно, хаби енергия и, естествено, далеч не води до положителни резултати, както за индивида, така и за обществото като цяло. Единственото решение е да действаме по изкореняването на всички онези нелогични, неприятни или ограничаващи ни фактори в ежедневието, с които не искаме да се сблъскваме повече. На мнение съм, че мнозина българи все още не са напълно възприели и осъзнали факта, че всички сме едно и когато си помагаме, са възможни дори и чудеса. Вярвам, че у всеки човек на тази планета се крие поне малко добро, което има потенциала да порасне, да бъде изразено, оценено и разпространено нататък. Нека смело направим крачка по крачка по пътя към събуждането на България, като повярваме в собствените си умения и силата на обединението. Националният девиз на родината ни казва достатъчно: „Съединението прави силата”. Така е – необходимо е да се уважаваме взаимно и да си помагаме с каквото можем. Нека се събудим за съединението, което ще ни издигне! Крайно време е

Здравейте, аз съм Мила.
Уча медицина. Мечтател съм и обичам да пея през свободното си време. Изобретателна съм и обичам да общувам.
Участвам в "Аз събуждам България", защото е ново и вълнуващо за мен. Харесва ми идеята на проекта и ще мога да се запозная с нови хора.

Антон Дончев на 32г. от гр.Варна 🙂 Занимавам се с мрежов маркетинг, интернет маркетинг и всичко, което ме прави щастлив, като например да помагам на хората и да ги мотивирам. Научих се да търся отговорите на въпросите в себе си и реших да остана в България 🙂 Мотивацията ми да участвам в "Аз събуждам България" е като на всички останали: "Писна ми да слушам как хората се оплакват от всичко и всеки, и да имат мнения по въпроси за които не са компетентни, писна ми да зависим от медии и да чакаме някой да ни помогне с нещо... Хора! Промяната е в нас и колкото и да не ви се вярва това е живата истина...Сега нека всички се съберем и ЗАЕДНО СЪБУДИМ БЪЛГАРИЯ!!!"

Здравейте! Казвам се Станимира и съм човек, отворен към новото и предизвикателствата. От няколко години се занимавам с личностно развитие и виждам, че нещата в България се случват все още бавно! Включвам се в проекта, защото идеята е чудесна и смятам че промяната на всеки един от нас започва отвътре, но заедно сме още по-силни!

Здравейте, аз съм Валерия Йорданина и съм на 38 години от Благоевград. Създадох Център за развитие „Да Бъдеш”, чиято мисия е да подкрепя хората да бъдат себе си и да се себеизразяват такива каквито са. Помагам на хората да върнат обратно изгубените си мечти, като вярвам в потенциала им повече и от тях самите. Присъединих се като доброволец към „Аз събуждам България”, защото вярвам, че събуждането започва от всяка отделна личност. Дойде време ЗАЕДНО да събудим нашата България – силна, будна, обединена, с хора можещи и творящи своята реалност. Това мога да дам аз на България, а какво можеш да дадеш ти на своята родина?

Мария Бойчева - инженер, икономист-счетоводител от Стара Загора.С интереси- балансиран, здравословен начин на живот, клетъчно хранене с AGEL, личностно и духовно развитие

Харесва ми каузата "Аз събуждам България".Желая да участвам, да съм част от енергията, да спомогна за осъществяването на това уникално събитие!

Здравейте, аз съм Теодора. Учен съм от БАН. Участвала съм в не едно откритие. Най-голямото ми откритие, което би могло да промени света е за диабета. Най-голямата ми мечта е да излекувам това заболяване. Преди да напусна земята бих искала да изпратя диабета в историята. Каузата, за която се боря, е да отговоря на въпросите кой, кога, как и защо се разболява от диабет тип 1. Защо бета клетките умират? Какво ги убива? За да кажа, че съм изживяла пълноценно живота си и че животът ми е имал смисъл, трябва да отговоря на тези въпроси. Включвам се в проекта ”Аз събуждам България” с надеждата да се запозная с нови хора, които да ми помогнат да сбъдна мечтата си. За да бъда полезна и да помогна на хората с диабет, трябва да намеря помощ и подкрепа с идеи и съвети как да финансирам научните си изследвания. Министерството отказва да ми финансира проектите, а като учен не разбирам от бизнес. Искам да срещна хора, които да ме научат на някакъв бизнес, с който да мога да се самофинансирам.

Казвам се Мария Иванова, имам всестранни интереси и умения но, автентичните ми пристрастия са свързани с култура, духовност и старанието към по- пълноценен и по-радостен живот. Самата аз обичам да опитвам нови неща и да създавам от нищо нещо. С приятели в гр. Пловдив създадохме Център за изкуства и себепознание " Пълдин Арт Клуб", който резонира с идеята и инициативата" Събуди България" която подкрепям.

Кампанията е инициатива на фондация "Да събудим България". Главен организационен партньор е онлайн академия "Университет за личностно развитие и предприемачество".