Георги Христулев

 1. Кой си ти? Представи се, с какво се занимаваш? Защо се занимаваш с това?

Казвам се Георги Христулев. Извършвам доста дейности свързани с дигитален маркетинг, финанси предприемачество, обучения. Преди около 10 години, когато търсих свое поприще за изява и разсъждавах, какво искам да правя в професионален план, за мен беше основно важно да отговаря на един критерии „толкова да ми харесва това което правя, че да не мога да повярвам, че ми плащат за това“ Така намерих дигиталната среда, която ми даде всичко от което имах и имам нужда. Да съчетава творчество, иновации и технология. Да мога да го правя от всяка точка на света и да съм полезен с труда на себе си и хората за които го правя. Другите неща дойдоха от само себе си с развитието на бизнеса, интересите в психологията, коучинга, правото, финансите ме правят предпочитан партньор на много различни нива.

 1. Как развитието на твоята сфера помага хората да живеят по-добър живот?

Това е лесно, ако човек иска да има достатъчно пари (не това което е лукса и безразборното харчене)  за живота, който иска да живее. Ако иска да е ефективен в продажбите и в комуникацията с колегите си и в семейството си, ако иска да има баланса между работа и личен живот. То развитието на моята сфера осигурява тези възможности.

 1. С какво се гордееш най-много? Кое те кара да ставаш рано сутрин?

Знам ли? Чак пък най – много… по скоро избирам да правя неща, който ми дават усещането за щастие и полезност. Това, че съм честен, че участвам в различни инициативи за подкрепа на младежи и бизнеси, това че имам готино семейство, е такива неща ме карат да съм щастлив и горд. Това, което ме кара да ставам рано сутрин е кучето ни Тара, доста е настоятелна J

 1. Мечтите могат ли да се реализират тук, в България?

Разбира се, те мечтите могат да се реализират навсякъде по света и едно от местата е България. Тук има достатъчно много бизнес, работа, интересни хора и места. Само че в този въпрос ключовата дума не е мечата а реализация! За което си трябва яко бачкане не само в България а и където и да е другаде.

 1. Смяташ ли, че човек може да успее в България? Ако, да, какво е нужно?

Естествено, че може!! Трябват няколко неща; 1 - мерило за успех. Когато си направил, какво си успял? 2 – желание за работа. Всичко може да ти се даде, но ако желание нямаш, каквото и да правят другите не могат да ти го дадат! 3 -  споделяне. И на отговорностите и на благата и на несгодите и 4 – постоянство и непрекъснато подобрение. Когато имаш нещото си и си успял не спирай, продължавай да го подобряваш да преуспяваш.

 1. Какво е “Аз събуждам България” за теб?

След като има нужда от събуждане значи е заспал … има много будни хора и много заспали. Да събудим България е прекрасна инициатива и чудесна възможност за споделяне, за обмяна на състояния, мисли, чувства, възможности … за такива инициативи винаги си казвам „Един човек да събудим, той ще буди други“

 1. Защо реши да станеш част от “Аз събуждам България”?

Защото ме поканихте и защото ви обичам и харесвам всичко, което правите <3

 1. И въобще, българите имат ли нужда от събуждане? (и, ако да, какво?)

Будността според мен е процес, ако си буден за едно, най вероятно си заспал за друго, всеки навсякъде има нужда от пробуждане, от активация.

 1. Как се справяш с пречките по пътя?

Заобикалям ги, минавам през тях понякога ги вземам със себе си ако мисля, че ще ми потрябват за по нататък. Пречката за мен е нещо като задължително условие да премина на следващо ниво. Харесвам ги, търся ги понякога им се възхищавам.

 1. Какво е за теб личностното развитие?

Отговорът се съдържа във въпроса - това са двете думи „личностно развитие“ Може да приемете за отговор, че за мен това е всичко!

 1. А какво е да си предприемач?

За мен е просто работа и развитие, работа и подобрение, работа и развитие. Това е чеовек, който се движи, който предприема!

 1. Какво правиш, за да ставаш по-добрата версия на себе си с всеки изминал ден?

Уча! Срещам се с хора, чета книги, ходя по семинари и обучения. Грижа се за клиентите си те ме учат всеки ден на нещо ново с исканията и въпросите си. Правя обучения те ми носят най много, толкова много въпроси излизат на обученията за който аз като треньор трябва да намеря отговор. Това ме развива всеки ден и ме прави по добрата ми версия.

 1. Какво ще посъветваш читателите ни? Кой е най-ценният урок/съвет, който можеш да синтезираш от дългогодишния си опит?

Винаги чети до край, довършвай нещата, който си започнал! Или печелиш или учиш, каквото и да правиш гледай да си спечелил и научил нещо ново

09.09 - 10.09
София / Южен Парк - "Голямата поляна"

Кампанията е инициатива на фондация "Да събудим България". Главен организационен партньор е онлайн академия "Университет за личностно развитие и предприемачество".