Първи стъпки към свободата

Заплатата никога не стига. Да работиш на две места, обикновено, означава пълно изтощение и липса на личен живот. Не на всеки му стиска (или иска) да напусне работа и да стартира собствен бизнес. Изглежда сякаш сме в капан, който ни обрича на посредствени доходи, посредствен живот и посредствени мечти. Нищо подобно! Вижте кои са първите стъпки към свободата и как да изградим стабилен собствен бизнес, докато заплатата ни "тече"? Научете как да постигнем желания начин на живот, без да зависим само от един работодател?

 

Борил Богоев е онлайн предприемач, консултант и лектор. Работи в областта на дигиталните технологии и маркетинг от 1999 г. През последните 16 години се занимава с уеб дизайн, афилиейт маркетинг, блогове на българския и англоезичния пазар, интернет маркетинг, консултации, “лекторстване” и писане. Специализира в областта на conversion rate optimization, marketing automation, performance marketing, email маркетинг, копирайтинг и изграждането на ефективни бизнес модели.

 

Създател е на програмите "Една работа, две заплати" и "Тотална оптимизация за продажби". Автор е на онлайн курсовете "Как да направим работещ онлайн магазин", "Как да си направим професионален уебсайт", "Email маркетинг за начинаещи", "Въведение в електронната търговия", "Печелившият уебсайт", “Летящ старт в Интернет маркетинга“, “Десет навика за върхова продуктивност”, “Email Kama Sutra“, "Тайната книга на маите", "Как да вдигнем самолета", "Изграждане на лична марка и репутация онлайн", "Анатомия на трафика" и "Афилиейт печалби". Лектор в Софтуерен Университет, София, Борил Богоев води курсовете: "Въведение в електронната търговия", "Email маркетинг" и "Landing Page Optimization".

 

Борил е автор на книгите "18 идеи за допълнителен доход", "MASTER of SLIDES", "Блог маса", "77 печеливши и доказани идеи за стартиране на онлайн бизнес", съавтор в “Блогопедия” и "101 Маркетинг приказки". Той е горд притежател на Ph.D. по бизнес модели в Интернет.

 

Силно вярва в силата на интернет маркетинга и неговия неизчерпаем потенциал за превръщането на всеки бизнес в успешно начинание.

09.09 - 10.09
София / Южен Парк - "Голямата поляна"

Кампанията е инициатива на фондация "Да събудим България". Главен организационен партньор е онлайн академия "Университет за личностно развитие и предприемачество".