Третата национална среща с доброволците на кампанията „Аз събуждам България” преди голямото Събитие  на 9-ти и 10-ти септември в Южен парк, гр. София

На 30-ти август, от 19:30 часа в зала „София-2” на хотел „Маринела”, любезно предоставена от Ангелина Ангелова – директор на сдружение „Маринела” и ексклузивен партньор на кампанията, се състоя Третата национална среща на доброволците на кампанията „Аз събуждам България”. Това е и последна среща с тях, преди голямото събитие на 9-ти и 10-ти септември, което ще се състои в Южен парк, град София.

Срещата беше открита от основателите на кампанията – Пламен Попов и Ясар Маркос, които представиха партньорите на „Аз събуждам България”, постигнатите резултати до момента и запознаха доброволците с програмата за вечерта.

Един от основните акценти на срещата беше инициативата „Да подобрим един Гинес рекорд”. Тя беше представена от Лазар Радков – основател на Live to Lift, който има за цел да подобри качеството на живот на българите, като ги мотивира да спортуват повече и да се грижат за своето здраве.

Екипът и доброволците в кампанията „Аз събуждам България“ работиха в екипи за различните дейности планирани за 9-ти и 10-ти септември и всеки един доброволец получи задачи и отговорности, с които да допринесе за успеха на Събитието.

Друг важен момент на срещата беше представянето на един от официалните партньори на кампанията „Аз събуждам България“ - HR компанията „CTeam” от нейния изпълнителен директор Георги Първанов, който представи презентация на тема „Предизвикателства и решения на пазара на труда в България”.

Последна преди Събитието, тази среща беше ползотворна за всички, които я посетиха, включваше много обучителни елементи, но разбира се и положителни емоции, смях и възможност за нови срещи и контакти!

09.09 - 10.09
София / Южен Парк - "Голямата поляна"

Кампанията е инициатива на фондация "Да събудим България". Главен организационен партньор е онлайн академия "Университет за личностно развитие и предприемачество".